| Flower-Fertility | Self-incompatible | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Fruit retention force at ripening | High | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Fruit-Beginning of first fruiting | Late | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Fruit-Trend of turning black | Gradual | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Oil content (FW) | Low | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Arachidic acid | High | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Eicosenoic acid | High | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Linoleic acid | Medium | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Linolenic acid | Medium | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Oleic acid | High | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Palmitic acid | Low | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Palmitoleic acid | Low | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Chemical composition of oil (%) Stearic acid | High | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Polyphenols in oil (Tocopherols) | Low | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Oil-Polyphenols in oil (total) | Medium | - | 01718: Le varietà toscane di olivo. |
| Rooting ability (Induced) | Low | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Rooting ability (Natural) | Low | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Tree-Harvest time | Early | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Tree-Productivity | Good-constant | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |
| Tree-Time of flowering | Late | - | 01141: L’olivo in Toscana: il germoplasma autoctono. |