Synonym: BORCIONA
Cultivation Area(1)
NOSTRALE DI RIGALI - Perugia (Italy) (Autochthonous) -01097: Varietà di olivo in Umbria.
Cultivar(1)
NOSTRALE DI RIGALI - Perugia / Italy (Autochthonous) -01097: Varietà di olivo in Umbria.
Scientific Parameters(30)
Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Rooting ability (Induced) - Rooting ability (Induced) Medium Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Prays oleae - Prays oleae High Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Cold - Cold Low Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Flower-Fertility - Flower-Fertility Self-incompatible Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil content (FW) - Oil content (FW) High Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Purpose - Purpose Oil Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil smell - Oil smell Fruity Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil taste - Oil taste Bitter Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil taste - Oil taste Sweet Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil taste - Oil taste Pungent Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil colour - Oil colour Green/yellow Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil panel test average - Oil panel test average Good Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Palmitic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Palmitic acid Medium Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Palmitoleic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Palmitoleic acid Low Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Stearic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Stearic acid High Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Oleic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Oleic acid Medium Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Linoleic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Linoleic acid Medium Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Linolenic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Linolenic acid Medium Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Chemical composition of oil (%) Arachidic acid - Oil-Chemical composition of oil (%) Arachidic acid Medium Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil extraction - Oil extraction Medium Comportamento di germoplasma di olivo verso “l’occhio di pavone”. -NOSTRALE DI RIGALI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low Miglioramento genetico. -NOSTRALE DI RIGALI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low Prime infezioni primaverili. -NOSTRALE DI RIGALI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low Autunno, i pericoli dell’occhio di pavone. -NOSTRALE DI RIGALI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Stone distribution of grooves on basal end - Stone distribution of grooves on basal end Irregular Varietà di olivo in Umbria. -NOSTRALE DI RIGALI -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium
