Synonym: MAIATICA DI FERRANDINA
Cultivation Area(3)
MAIATICA - Basilicata (Italy) (Autochthonous) -01551: I parametri importanti per scegliere le cultivar. MAIATICA - Basilicata (Italy) (Autochthonous) -01242: Il germoplasma olivicolo Lucano. MAIATICA - Basilicata (Italy) (Autochthonous) -06019: 1.19. VALUTAZIONE DI CULTIVARS DI OLIVO MEDIANTE MARCATORI MORFO-AGRONOMICI, BIO-MOLECOLARI E SENSORIALI PER FINI NUTRACEUTICI.VALUTATION OF OLIVE CULTIVARS BY MORPHO-AGRONOMIC, BIO-MOLECULAR AND SENSORIAL MARKERS FOR NUTRACEUTICAL PURPOSES
Cultivar(3)
MAIATICA - Basilicata / Italy (Autochthonous) -01551: I parametri importanti per scegliere le cultivar. MAIATICA - Basilicata / Italy (Autochthonous) -01242: Il germoplasma olivicolo Lucano. MAIATICA - Basilicata / Italy (Autochthonous) -06019: 1.19. VALUTAZIONE DI CULTIVARS DI OLIVO MEDIANTE MARCATORI MORFO-AGRONOMICI, BIO-MOLECOLARI E SENSORIALI PER FINI NUTRACEUTICI.VALUTATION OF OLIVE CULTIVARS BY MORPHO-AGRONOMIC, BIO-MOLECULAR AND SENSORIAL MARKERS FOR NUTRACEUTICAL PURPOSES
Scientific Parameters(585)
I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Tree-Vigour - Tree-Vigour Strong I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Tree-Branches attitude - Tree-Branches attitude Erect I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Fruit-Beginning of first fruiting - Fruit-Beginning of first fruiting Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Tree-Vigour - Tree-Vigour Strong I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Tree-Branches attitude - Tree-Branches attitude Spreading I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Fruit-Beginning of first fruiting - Fruit-Beginning of first fruiting Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Tree-Vigour - Tree-Vigour Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Tree-Branches attitude - Tree-Branches attitude Erect I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Fruit-Beginning of first fruiting - Fruit-Beginning of first fruiting Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE DI ROSSANO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OTTOBRATICA -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDINA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVO DA OLIO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTICE -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTOLANA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PISCIOTTANA -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROTONDELLA -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORREGGIOLO DI MONTEGRIDOLFO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOSTRANA DI BRISIGHELLA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCHERA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BUGA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CASALIVA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GRIGNAN -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FAVAROL -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CANINO -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CARBONCELLA -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ITRANA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROSCIOLA -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAZZOLA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Fruit weight - Fruit weight Medium-High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Fruit weight - Fruit weight Medium-High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Fruit weight - Fruit weight Medium-High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Fruit weight - Fruit weight Medium-High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Fruit weight - Fruit weight Medium-High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Fruit weight - Fruit weight High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Fruit weight - Fruit weight Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Fruit weight - Fruit weight Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Fruit weight - Fruit weight Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ALBATRO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE DI ROSSANO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OTTOBRATICA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDINA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVO DA OLIO -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTICE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTOLANA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PISCIOTTANA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ALLORINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROTONDELLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORREGGIOLO DI MONTEGRIDOLFO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOSTRANA DI BRISIGHELLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCHERA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BUGA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CASALIVA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GRIGNAN -Oil content (FW) - Oil content (FW) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FAVAROL -Oil content (FW) - Oil content (FW) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CANINO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CARBONCELLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ITRANA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROSCIOLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAZZOLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -AMERICANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ARANCINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -CILIEGINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -COLOMBINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -CORREGGIOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -CUCCA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -CUORICINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Oil content (FW) - Oil content (FW) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Oil content (FW) - Oil content (FW) Medium Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -DA CUCCARE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -EMILIA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -FILARE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -FIRENZUOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -FRANTOIO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GINESTRINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GIOGOLINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GRAPPOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GREMIGNO DI FAUGLIA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GREMIGNO DI MONTECATINI -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GREMIGNOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GREMIGNOLO DI BOLGHERI -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GROSSAIO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -GROSSOLANA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LASTRINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LAZZERO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LAZZERO DI PRATA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LAZZERO DELLE GUADALUPE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LECCINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LECCIO DEL CORNO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LECCIO MAREMMANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -LECCIONE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MADONNA DELL'IMPRUNETA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MADREMIGNOLA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MAREMMANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MARZIO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MAURINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MELAIOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MIGNOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MIGNOLO CERRETANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MORAIOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MORCAIO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MORCHIAIO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MORCONE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MORELLO A PUNTA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -MORTELLINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVASTRA DI POPULONIA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVASTRA DI SUVERETO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVO BUFALO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVO DEL MULINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVO DEL PALONE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVO DI CASAVECCHIA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVO DI SAN LORENZO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ORNELLAIA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PENDAGLIOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PENDOLINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PIANGENTE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PIGNOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PITURZELLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PUNTERUOLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -PUNTINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -QUERCETANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -RAMA PENDULA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -RAZZAIO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -RAZZO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -RAZZOLA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ROSINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ROSSELLINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ROSSELLINO CERRETANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ROSSELLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -ROSSINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -SALICINO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -SAN FRANCESCO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -SAN LAZZERO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -SANTA CATERINA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -SCARLINESE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -OLIVASTRA SEGGIANESE -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -SELVATICA TARDIVA -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -TONDELLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -TRILLO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR Assessment of the tuscan olive germplasm by microsatellite markers reveals genetic identities and different discrimination capacity among and within cultivars. -URANO -Molecular markers SSR - Molecular markers SSR I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Tree-Productivity - Tree-Productivity Intermediate-alternate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Tree-Productivity - Tree-Productivity Good-constant I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Early I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Intermediate I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Fruit-Number days from full bloom to turning black - Fruit-Number days from full bloom to turning black Late I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE DI ROSSANO -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OTTOBRATICA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Fruit-Flesh consistency at ripening - Fruit-Flesh consistency at ripening High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Oil-Polyphenols in oil (total) - Oil-Polyphenols in oil (total) Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDINA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVO DA OLIO -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTICE -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTOLANA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PISCIOTTANA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROTONDELLA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORREGGIOLO DI MONTEGRIDOLFO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOSTRANA DI BRISIGHELLA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCHERA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BUGA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CASALIVA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GRIGNAN -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FAVAROL -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CANINO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CARBONCELLA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ITRANA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROSCIOLA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAZZOLA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Cold - Cold Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Cold - Cold Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE DI ROSSANO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Cold - Cold High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDINA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVO DA OLIO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTICE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTOLANA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PISCIOTTANA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROTONDELLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORREGGIOLO DI MONTEGRIDOLFO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOSTRANA DI BRISIGHELLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCHERA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BUGA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CASALIVA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GRIGNAN -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FAVAROL -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CANINO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CARBONCELLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ITRANA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROSCIOLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAZZOLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Spilocaea oleaginea - Spilocaea oleaginea Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE DI ROSSANO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDINA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVO DA OLIO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTICE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTOLANA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PISCIOTTANA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROTONDELLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOSTRANA DI BRISIGHELLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCHERA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BUGA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CASALIVA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GRIGNAN -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FAVAROL -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CANINO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CARBONCELLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ITRANA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROSCIOLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAZZOLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVOCE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DRITTA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI CHIETI -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -INTOSSO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CAROLEA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI CASSANO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE DI ROSSANO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GROSSA DI GERACE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OTTOBRATICA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SINOPOLESE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI STRONGOLI -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDINA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OLIVO DA OLIO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTICE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAVECE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ORTOLANA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PISCIOTTANA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROTONDELLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORREGGIOLO DI MONTEGRIDOLFO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORREGGIOLO DI MONTEGRIDOLFO -Pseudomonas syringae - Pseudomonas syringae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOSTRANA DI BRISIGHELLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCHERA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BUGA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CASALIVA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GRIGNAN -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FAVAROL -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CANINO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CARBONCELLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ITRANA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ROSCIOLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAZZOLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAIATICA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DEL VOLTURE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ASCOLANA TENERA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORONCINA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MIGNOLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIANTONE DI MOGLIANO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -FRANTOIO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASA DI MONTENERO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -GENTILE DI LARINO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CELLINA DI NARDO' -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA DI LECCE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CORATINA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PERANZANA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA BARESE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BOSANA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Low I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NERA DI OLIENA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PIZZ'E CARROGA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA DI CAGLIARI -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -BIANCOLILLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -CERASUOLA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORESCA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA DEL BELICE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -NOCELLARA ETNEA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -OGLIAROLA MESSINESE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -SANTAGATESE -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -TONDA IBLEA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -ZAITUNA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCINO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -LECCIO DEL CORNO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MAURINO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -PENDOLINO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -DOLCE AGOGIA -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae High I parametri importanti per scegliere le cultivar. -MORAIOLO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium I parametri importanti per scegliere le cultivar. -RAIO -Bactrocera oleae - Bactrocera oleae Medium
